Create Event
Search results for:
No result found! Try with different keywords!
Advertisement
Andr Rieu live in Skopje

André Rieu live in Skopje

Nov 23, 2022 - Nov 24, 2022

André Rieu live in Skopje

Time Wed Nov 23 2022 at 09:00 pm to Thu Nov 24 2022 at 12:00 am

(add to calendar)

Boris Trajkovski Sports Center, ,Skopje, Republic of Macedonia, Skopje, Macedonia, The Former Yugoslav Republic Of

Find Tickets
Advertisement

André Rieu live in Skopje, 23 November | Event in Skopje | AllEvents.in André Rieu live in Skopje
ANDRÉ RIEU CONCERT IS POSTPONED TO 23. NOVEMBER 2022, due to the current regulations regarding the ongoing COVID-pandemic.

André Rieu is coming to Macedonia with a brand new show! Together with his 60-piece Johann Strauss Orchestra and many soloist André Rieu will give you what you’ve come to expect from his performances: the maestro conducting his 60-piece Johann Strauss Orchestra and playing his world-famous Stradivarius violin to create a colorful concert full of surprises. The repertoire ranges from romantic, emotional ballads to the most gorgeous and celebrated waltzes.

Experience the magic of André Rieu at a festive and memorable evening and come see why André Rieu is one of the most popular live acts in the world!

The tickets for Andre Rieu live in Skopje are available for purchase at - bit.ly/2W2GabX and at www.andrerieu.com
______________________________________________

? Поради ковид-рестрикциите, концертот во Скопје е ОДЛОЖЕН ЗА 23 НОЕМВРИ 2022 ГОДИНА.

Андре Риу се враќа во Македонија со сосема ново шоу!

„Кралот на валцерот" и човекот кој овозможи класичната музика да е достапна за сите, заедно со својот оркестар "Јохан Штраус", на 23-ти ноември 2022-ва година повторно ќе настапи во Скопје како дел од својата светска турнеја.

Андре Риу, оркестарот и интернационалните солисти се подготвени да ги исполнат сите ваши очекувања за еден спектакуларен концертен настап! Со маестралните изведби на најславните валцери, ќе создадат прекрасна концертна атмосфера полна со изненадувања.

Искусете ја магијата на Андре Риу во една незаборавна вечер која ќе ни покаже зошто тој е еден од најдобрите изведувачи на нашето време.

?Билетите се веќе достапни во продажба. Може да ги набавите на следниот линк - bit.ly/2W2GabX и на www.andrerieu.comAlso check out other Music Events in Skopje, Entertainment Events in Skopje, Concerts in Skopje.

Tickets

Tickets for André Rieu live in Skopje can be booked here.

Get Tickets

Search by related topics in Skopje
Event Photos
Hosted by
About The Host: http://mktickets.mk/ The online ticket selling company in Macedonia. Buy tickets for concerts, sport, culture and family events.
Website Link: http://mktickets.mk/
Are you the host?
Nearby Hotels Boris Trajkovski Sports Center, ,Skopje, Republic of Macedonia, Skopje, Macedonia, The Former Yugoslav Republic Of
Report a problem ?

Event Information

Date & Time

Wed Nov 23 2022 at 09:00 pm to Thu Nov 24 2022 at 12:00 am
Add to Calendar

Location

Boris Trajkovski Sports Center, ,Skopje, Republic of Macedonia, Skopje, Macedonia, The Former Yugoslav Republic Of

Advertisement
Advertisement
Event Marketing