Events in Pristina Add Event

Diskutim - Raporti mes trupit dhe gjinisë Thu Jan 28 2021 at 04:00 pm Biblioteka Hivzi Sulejmani Prishtinë, Sadik Bekteshi Dardani, 10 000 Pristina, Kosovo, Pristina, Yugoslavia
Shfaqja “O. Taka” Thu Jan 28 2021 at 07:00 pm Teatri Kombëtar, Sheshi Nëna Terezë, 10000 Pristina, Kosovo, Pristina, Yugoslavia
Florent Abrashi & Funky Guru Fri Jan 29 2021 at 05:30 pm Rockuzinë, Arbëria, Vicianum, 1, Pristina, Yugoslavia
Punëtori për fëmijë: Të mësojmë më shumë për kafshët Sat Jan 30 2021 at 01:00 pm Termokiss, Ilaz Kodra, Pristina, Yugoslavia
FC.PRISHTINA V FC.DRITA Wed Feb 10 2021 at 12:30 pm Pristina, Yugoslavia
International Girls in ICT Day Sat Apr 24 2021 at 10:00 am Pristina, Yugoslavia
CyberCON II Tue Jan 18 2022 at 08:00 am Pristina, Yugoslavia