Events in Pristina Add Event

Lër një intervistë në Wise Marketing Call! T'mirëpresim! Mon Aug 26 2019 at 10:00 am Wise Marketing Call, Rruga Bajram Kelmendi, Prishtinë, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
RAVE Travel to Sea Dance Festival 2019 Fri Aug 30 2019 at 12:00 pm RaveTravel, Rruga UCK, Pro Credit Bank (Qafa) Hymja 92, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Ninth (9th) Edition of Summer University for Security Studies Fri Aug 30 2019 at 03:00 pm Pristina, Yugoslavia
Akademi Verore Për Komunikim Dhe Protokoll Diplomatik Fri Aug 30 2019 at 05:00 pm Sirius Hotel, Agim Ramadani 10000, Pristina, Kosovo, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Ultrazëri i sistemit oestomuskular -MSK 2019 Fri Aug 30 2019 at 06:00 pm Restaurant Perla-Te Linda, Zona Indrustriale, Fush Kosove, 10000 Priština, Pristina
Webtalk Invite Day - Prishtina - Kosovo Sun Sep 01 2019 at 12:00 am Gërmia Park, Pristina, Yugoslavia
Skopje Cinema City 5 Mon Sep 02 2019 at 07:00 pm Skopje Cinema City - Фестивал на музички документарни филмови, Partizanski odredi 145-17, 1000 Skopje, Pristina, Yugoslavia
American English Live: Teacher Development Series 6 Thu Sep 05 2019 at 02:00 pm American Corner Pristina, National Library -10000 Pristina, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Rock United Fest, 1st Edition Fri Sep 06 2019 at 07:00 pm Rockuzinë, Arberia, Vicianum p/n, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Hixhame ne Prishtine Sat Sep 07 2019 at 06:00 am Pristina, Yugoslavia
Expo Kosova 2019 - Opening Tue Sep 10 2019 at 11:00 am Pristina, Yugoslavia
One-to-One Consultations in Pristina - One-Year Masters Programs Thu Sep 12 2019 at 09:00 am Hotel International Prishtina, Behar Begolli, Pristina, Yugoslavia
Trajnim për grim "Berna Sancakli" Mon Sep 16 2019 at 10:00 am Depileve.ks, Mark Dizari D-8 Ulpian hyrja -3 nr.2, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Kurs Bazik I Implantologjisë me Kirurg Dr. Fisnik Mekaj Fri Sep 20 2019 at 08:00 pm Klinika Dentare Advanced Dental Center, Lagja Pejton, Rruga Pashko Vasa nr.8, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Dita Kombëtare e Psikoterapisë Wed Sep 25 2019 at 04:30 pm Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Monotone / Music Dialogue Thu Sep 26 2019 at 06:00 pm Kino ARMATA, Brigada e Kosovës, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Dani Meda Novog Brda 2019 Sat Sep 28 2019 at 09:00 am Novo Brdo - Kosovo, Pristina, Yugoslavia
BR41N.IO Hackathon Bari 2019 Sun Oct 06 2019 at 09:00 am Bari Italy, Bari, Italy, Pristina, Yugoslavia
Panairi i Ushqimit dhe Pijeve Wed Oct 23 2019 at 10:00 am Salla 1 Tetori, Rruga Eqrem Qabej, 10000 Pristina, Pristina, Yugoslavia
Arti Dhe Shkenca E Mësimdhënies III - Trajnimi I Mësuesve Sat Nov 09 2019 at 10:00 am Pristina, Yugoslavia