X
Search results for:
No result found! Try with different keywords!
Users
Organizers
Events
Advertisement

100 VJET PAVARSI

Advertisement

Event Details

100 VJET PAVARSI


GEZUAR GEZUAR GEZUAR

100 VJET PAVARSI 100 VJET PAVARSI 100 VJET PAVARSI

JU MIREPRESIM TE GJITHEVE NE KETE DITE SPECIALE PER VENDIN TONE "100 VJET PAVARSISE".

TE FTUAR SPECIALE KENGETARJA E MERITUAT ERMIRA BABALIU DHE KENGETARI I TALENTUAR ALEX GJEKAJ.


NJE MBREMJE FAMILJARE PER 100 VJETORIN E PAVARSISE NJE MBREMJE MADHESHTORE NE LOKALIN ME TE PREFERUAR NE JAX
PURE PURE PURE

DATA - 25 NENTOR
ORA - START 7:00PM END 2:00AM

BILETA - $35 ME RESERVIM
cmimi perfshim dhe ushqimin

PER ME SHUME INFO DHE RESERVIM TAVOLINASH.
KONTAKTONI NR 904-312-3765, 904-4124520, 904-477-9562

JU MIREPRESIM JU MIREPRESIM JU MIREPRESIMLiked this event? Spread the word :

Map 8206 Phillips Hwy, Jax 32256, Jacksonville
Loading venue map..
Questions or Comments? Post them here.
Event details from Report a problem

Are you going to this event?

Who's going?
Login to see participants.
Advertisement
Create an Event