Search results for:
No result found! Try with different keywords!
Advertisement

Seminar My Human

Advertisement

Seminar My Human


“Buat Apa Aku Hire Kau, Kalau Semua Kerja Kau Tak Reti Buat”
.
[LAST CALL] - Rebut peluang pendaftaran ke Seminar My Human Finale 2019 sekarang!
.
Ramai owner bisnes stuck dalam bisnes sebab mereka sibuk buat semua benda. Bila sibuk buat semua benda, satu kerja pun tak boleh nak fokus, semua kerja lambat siap.
.
Bila dah hire staff masih tak berubah, bila mintak staff buat, staff silap sikit terus tak bagi kerja tu, anda rela buat kerja tu dari staff buat silap.
.
Last-last anda rasa rugi, ada staff, tapi diorang buat kerja senang je..
.
“Kalau semua benda yang buatnya aku, tak guna la aku ambik staff”
.
Yela, kita hire staff, kita bayar gaji. Kalau staff salah buat, tak reti buat kerja yang anda nak, anda kena fikir macam mana nak train mereka sampai mereka boleh buat,dan boleh lepaskan kerja tersebut kepada mereka.
.
Bayangkan kalau anda boleh sistemkan semua kerja-kerja dan anda boleh delegate kerja dekat staff tanpa ada ada masalah, seronok kan? Masa dengan keluarga pun lebih banyak.
.
Jika anda ada masalah nak urus staff, tak reti monitor kerja staff, dan semua berkaitan dengan staff, anda adalah orang yang paling tepat untuk hadir ke Seminar My Human.
.
=============
11 PERKARA YANG BAKAL DIKONGSIKAN DI SEMINAR MY HUMAN
=============
.
MODUL 1: SAMPAI BILA NAK JADI CHIEF EVERYTHING OFFICER?
.
--> 7 Strategi syarikat berkembang 5x lebih pantas dengan hanya hire lebih ramai pekerja dalam syarikat dengan teknik delegate kerja yang boleh bebaskan diri anda daripada kerja sekarang.
.
MODUL 2: STRATEGI KURANGKAN 50% KOS PEKERJA
.
--> Ketahui 5 cara bagaimana nak hire staff dengan kos jimat sehingga separuh dari kos asal yang perlu anda bayar, tanpa anda perlu takut dikejar Jabatan Buruh, KWSP, SOCSO dan LHDN!
.
MODUL 3: TAMBAH MESIN DUIT SYARIKAT
.
--> Ramai majikan takut nak ambil pekerja kerana bimbang kos meningkat, kemudian tak mampu nak bayar gaji. Jangan risau, saya akan ajar anda a-z bagaimana nak hire team yang menjadi mesin duit paling aktif untuk tambah income syarikat lebih banyak untuk anda.
.
MODUL 4: 3 TIANG UTAMA UNTUK KEMBANGKAN SYARIKAT
.
--> Ketahui 3 jawatan penting yang anda perlu isi dalam syarikat dulu supaya syarikat akan cepat generate jualan dan capai target syarikat walaupun team anda tak sampai 5 orang!
.
MODUL 5: FORMULA T.E.A.M TAPIS PEKERJA TERBAIK UNTUK SYARIKAT
.
--> Takda siapa yang nak bayar gaji staff yang tak berkualiti. Dengan formula TEAM, syarikat anda akan lebih selamat dan yakin untuk hire staff yang tepat untuk bersama anda bangunkan syarikat.
.
MODUL 6: 4 ELEMEN PENTING BIINA DREAM TEAM
.
--> 4 Kriteria scanner untuk anda bebas pening kepala nak hadap staff buat silap dalam tugasan mereka, yang pasti kos syarikat akan lebih terkawal lepas ni!
.
MODUL 7: RANGKA KERJA STAFF UNTUK SETAHUN
.
--> Anda pasti tidak seronok jika staff anda kata tak tahu nak buat kerja apa, betul? Jadi saya akan ajar anda untuk anda ajar team anda nanti bagaimana nak buat roadmap, dan merancang kerja untuk setahun terus dalam masa kurang satu hari.
.
MODUL 8: PILIH ORANG YANG BETUL UNTUK TUGAS YANG BETUL
.
--> Ketahui teknik mengenal bakal pekerja kita dengan tepat supaya kita tak tersalah pilih staff sehingga syarikat anda hanya “membazir” bayar gaji buta kepada orang yang salah.
.
MODUL 9: SISTEM UNTUK “UMPAN” MANUSIA BERKUALITI SUPAYA GILAKAN SYARIKAT ANDA
.
--> SOP ni adalah rahsia penting yang tak ramai owner bisnes tahu. Dengan ada SOP ini, anda bebas tak masuk ofis, nak bercuti seminggu, dua minggu, sebulan sekalipun takpe, syarikat masih boleh maintain generate sales ikut target syarikat jika anda guna sistem ni.
.
MODUL 10: STRATEGI KUMPUL 120 RESUME DENGAN SATU IKLAN KERJA
.
--> Nak iklankan peluang pekerjaan pun ada caranya, kalau silap tu yang bila post iklan, takda sorang calon pun berkenan nak bekerja di syarikat anda. Bila tak ramai yang apply, kemungkinan anda hire staff sebab “terdesak” boleh melingkupkan syarikat anda sendiri.
.
MODUL 11: KENALI ‘PERMATA’ ATAU ‘KACA’ HANYA DENGAN SATU SOALAN TEMUDUGA
.
--> Jangan terpedaya dengan calon yang tampil yakin dalam resume yang “padu”. Saya akan ajar anda soalan-soalan interview untuk anda bezakan mana satu bakal calon terbaik untuk syarikat anda hire jadi team anda.
.
.
Okay, sebelum anda nak daftar, check info ini:
.
…………
INFO SEMINAR MY HUMAN
…………
.
Event: Seminar My Human
Tempat: Shaftsbury Asteria, Cyberjaya
Tarikh: 21 September 2019, Sabtu.
Masa: 8.00 am - 5.00 pm
.
.
Lepas ni anda tak payah risau staff sailang ke, staff kesayangan pindah tempat kerja lain, sebab saya akan ajar anda dari proses siapa anda nak cari, sampailah macam mana nak kenal gaya kerja staff anda supaya anda senang nak delegate kerja kepada mereka di SMH nanti.
.
So, untuk pastikan anda tak tertinggal peluang harga Promosi ni, KLIK link di bawah sekarang untuk rebut tawaran eksklusif.
.
Link ----> https://byondsuccess.onpay.my/order/form/24/event
Link ----> https://byondsuccess.onpay.my/order/form/24/event
Link ----> https://byondsuccess.onpay.my/order/form/24/event



Map Shaftsbury Asteria Cyberjaya, Level 18, 19 & 20, iTech Tower, Jalan Impact, Cyber 6, 63000 Cyberjaya, Cyberjaya, Malaysia
Report a problem

Are you going to this event?

Advertisement

More Events in Cyberjaya

Explore More Events in Cyberjaya