Search results for:
No result found! Try with different keywords!
Users
Organizers
Events
Advertisement
Oh Snap, this is a past event! 😵

Do you want to get notified when this event happens again?

Ekskursion 24 Shkurt | Trikala Korinthias & Qëndrα e Skisë Ziria

Advertisement

Ekskursion 24 Shkurt | Trikala Korinthias & Qëndrα e Skisë Ziria


Ekskursion 24 Shkurt | Trikala Korinthias & Qëndrα e Skisë Ziria |15€ | 10€ për fëmijët

Top Lines organizon ditën e Dielë 24 Shkurt 2019 ekskursion njëditor në TRIKALA KORINTHIAS dhe në QËNDRËN E SKISË ZIRIA. Ejani të kalojmë një të Dielë të mrekullueshme. Të luajmë në borë, të bëjmë ski dhe të vizitojmë vënde të mrekullueshme.

Top Lines ofron për të gjithë klientët e saj, çmimet më të mira të tregut

Çmimi 15 euro për person
Çmimi për fëmijët deri në moshën 10 vjeç 12 euro
PROGRAMI

Nisja bëhet të Dielën 24 Shkurt në orën 8.00 Nisja do bëhet nga zyrat e TOP LINES, në adresën Psaron 4 Platia Karaiskaki Metaksurgjio Athinë.

Do bëhet një ndalesë e shkurtër në Korinth-Isthmo për kafe. Mbas ndalesës do nisemi direkt për në QËNDRËN E SKISË ZIRIAS. Qëndra e skisë Ziria ndodhet në malin Ziria ose Kilini në një lartësi 1500 metra nga niveli i detit. Qëndra e skisë u hap që në vitin 2007 dhe ndodhet përafërsisht 2 orë nga Athina. Gjithashu qëndra ndodhet vetëm 10kilometra nga pika turistike Trikala Korinthias.

Qëndra e skisë Zirias është një nga qëndrat më të reja të skisë në Greqi, dhe qëndra më e afërt me Athinën.Në qëndrën e skisë ZIRIAS do qëndrojmë 3 orë e 30 minuta. Aty do kemi mundësi të bëjmë ski ose për më pak të guximshit kafe dhe çokollatë tek sale e qëndrës. Për çmimet e skisë, marrje me qera paisjesh për ski lexoni në fund të artikullit.

Mbas qëndrës së skisë do nisemi për në TRIKALA KORINTHIAS, fshatin e mrekullueshëm turistik që është një nga zonat më të bukura turistike të Greqisë. Aty do kemi mundësi të bëjmë xhiro në fshat, të hajmë dreke si dhe të njihemi me fshatin e bukur.

Nisja për në Athinë do bëhet në orën 18.00 dhe arritja parashikohet heret në darkë!REZERVIMET

Rezervoni me telefon në numrat 210 5203350 2105203351 6980001145 ose kaloni nga zyra jonë në adresën Psaron 4 Platia Karaiskaki Metaksurgjio Athinë.

Rezervime me telefon nga zyra jonë në Pire në numrat 210 4636742 6982890970 ose kaloni nga zyra jonë në adresën Platia Agjiu Dhionisiu 3 Pire

SHËNIME

Në çmimet e mësipërme përfshihet

Transporti me autobusë moderd të firmës TOP LINES
Shoqërues i firmës sonë
TVSH 24%
Në çmimet e mësipërme NUK përfshihet

Ushqimi, hyrja në qëndrën e skisë, marrja me qera e paisjeve të skisë, shpenzimet personale

Shënim: Mundësia për të bërë ski varet nga kushtet metereologjike. Në rast se kushtet metereogjike nuk krijojnë mundësinë për të bërë ski, programi do bëhet siç përshkruhet më lart, por do qëndrojmë më shumë në Trikala, për ndarje më të mirë të programit.Map Top-Lines AthensΨαρων 4, 10437 Athens, Greece, Athens, Greece
Loading venue map..
Report a problem

Are you going to this event?

Organizer

Top-Lines Athens
Advertisement