X
Search results for:
No result found! Try with different keywords!
Advertisement

100 VJET PAVARSI

Participants
Login to see participants.
Advertisement
Featured Events
Advertisement

GEZUAR GEZUAR GEZUAR

100 VJET PAVARSI 100 VJET PAVARSI 100 VJET PAVARSI

JU MIREPRESIM TE GJITHEVE NE KETE DITE SPECIALE PER VENDIN TONE "100 VJET PAVARSISE".

TE FTUAR SPECIALE KENGETARJA E MERITUAT ERMIRA BABALIU DHE KENGETARI I TALENTUAR ALEX GJEKAJ.


NJE MBREMJE FAMILJARE PER 100 VJETORIN E PAVARSISE NJE MBREMJE MADHESHTORE NE LOKALIN ME TE PREFERUAR NE JAX
PURE PURE PURE

DATA - 25 NENTOR
ORA - START 7:00PM END 2:00AM

BILETA - $35 ME RESERVIM
cmimi perfshim dhe ushqimin

PER ME SHUME INFO DHE RESERVIM TAVOLINASH.
KONTAKTONI NR 904-312-3765, 904-4124520, 904-477-9562

JU MIREPRESIM JU MIREPRESIM JU MIREPRESIM

Report a problem

Map
ad

Discussion
View All Events In Jacksonville